Dina kunder upplever högre tryck och höjd lyx-känsla.

Tommy Näsling – VD Scandic City

Vi har precis installerat nya munstycken och bytt sparlatorer i kranarna. Det är lite för tidigt att mäta resultatet av detta ännu. Vi kommer att spara mellan 30–40 % av både vatten och pengar om allt fungerar. Det är mycket viktigt för oss att våra gäster upplever högsta kvalitet i duscharna samtidigt som vi bidrar till en bättre miljö. Tjänar vi pengar på en sådan investering, då blir jag riktigt nöjd.

Jan Bengtsson – KMTI Karlstad

Jag fick bevisat för mig att detta faktiskt är en unik lösning när vi provfyllde en hink vatten i en av våra duschar. Jag fyllde en hink på 40 sekunder. Efter byte till Swedeinvents lösning tog det mer än dubbelt så lång tid att fylla hinken, med bibehållet tryck! Jag kommer alltså att spara över 50 % av både vatten och pengar. Det känns lite extra bra att bidra till en bättre miljö och samtidigt tjäna pengar.

Lars Klinghagen – VD Sats Karlstad

Vi har bytt i samtliga duschar och även bytt ventil i alla kranar i handfaten. Det handlar ju faktiskt om ganska stora mängder vatten och mycket pengar i ren besparing. Alla våra kunder gillar det sköna trycket i strålarna. Att vi ändå dragit ner vattenförbrukningen rejält ligger i vårt övergripande miljötänk. Det här är en riktig framtidsprodukt där alla vinner. Vi, våra kunder och miljön, det gillar jag.